Business Partners

RVG producties is een holding entiteit voor alle websites en start-ups onder mijn zakelijke paraplu. Het is een incubator en een juridische eenheid om snel nieuwe en oude ideeen uit te rollen. Heb jij een goed idee en wil je samen optrekken? Geef maar een gil op rutger@rutgervangeelenproducties.nl en wie weet! A simple hello can lead to a million different things

 

Webfriendly.nl is een partner van Rutger van Geelen productions. Web Friendly creëert websites met WordPress en Drupal. Web Friendly heeft veel ervaring met het werken met kleine tot middelgrote bedrijven en is niet een standaard web ontwikkel partij. Wij nemen jouw doelstellingen voor je website en vertalen die in een schitterende en functionele website. Je kan zelf kiezen of je betrokken wilt worden bij de creatie van content en we helpen je met migraties of oude website die je wellicht al hebt. Niet een u-vraagt-wij-draaien filosofie maar juist een vertel ons wat je wilt bereiken met je website en we maken het mogelijk. Gebruik onze kennis en expertise online en vul ons aan met de ontbrekende vakspecifieke kennis.
RenderRebels is een video productie maatschappij die zich gespecialiseerd in video opdrachten voor agencies en bureaus in de Marcom sector in Europa. Het bedrijf is opgericht door Sander Alt (urrebuk.nl), Joost Baardwijk (Joostfilmt.com) en Rutger van Geelen. Wij geloven in de kracht van video, nu is het zaak die kracht in te zetten voor onze klanten en de campagnes van jou klanten!
Iedere ondernemer kan wel een beetje hulp en advies gebruiken van iemand die meer dan 15 jaar ervaring heeft in het opzetten en laten groeien van bedrijven. Laten we praten over waar je wilt zijn in twee of vijf jaar en laten we samen uitvogelen wat nodig is om die doelstellingen te bereiken. Het advies is inclusief een groot netwerk van binnen en buitenlandse professionals die gekwalificeerd zijn om additioneel advies te geven. Wat wil je dit jaar bereiken, en daarna? Laten we het samen uitzoeken met RogerWilco.nl’s consultancy abonnement (minimaal 3 maanden)
Deze afsplitsing van 30fps is speciaal in het leven geroepen voor buitenlandse media producties. In het verleden begeleiden we producties van Hallmark, Discovery Channel, RTL Television Deutschland, Arte.
Of je nu een vlog, testimonial, eeen event registratie of gewoon een heel grappige kerstgroet video is, bij 30fps maken we jou video snel, efficient en binnen je budget. We nemen je idea of concept en plannen en maken daar een prachtige video van. We hebben een groot netwerk van freelancers. Wil je aan de slag met een bekende blogger of heb je een media genieke woordvoerder nogid? Wil je een tv commercial maken? Check onze portfolio op 30fps.nl

We’re always looking for partner’s

Got what it takes to work with us? Great! Send us a link to your resumé or portfolio to become part of our talent pool.

CONTACT US

Bedrijven die Hassiebassie hebben gekozen